Konkurs - "Naljepszy przepis na danie..." [ROZWIĄZANIE KONKURSU]

czwartek, 30.7.2020 16:42 2765 6

 UWAGA!

Oto długo wyczekiwane wyniki konkursu:

I miejsce – bon o wartości 250 zł oraz stylizacja paznokci zdobył/a Jo (wpis na DOBA) 

II miejsce – bon o wartości 200 zł oraz stylizacja paznokci zdobyła Barbara Maria

III miejsce - bon o wartości 150 zł oraz stylizacja paznokci zdobyła Sandra Noworyta
 

Wyróżnienia – bony na zakupy w Kłodzkiej Chacie w wysokości 100,- zł zdobyli: 

- Joanna Rycyk

- Damian Harapin 

- Joanna Wybraniec 

- Katarzyna Tomasz Szczepaniak - Jakubiszyn 

- Gabriela Matusiak 

- Elżbieta Harapin 

- Aneta Pawłowska 

- Dorota Mirosław Bednarz 

- Sylwia (wpis na DOBA) 

- An. Go.1952 (wpis na DOBA)

 

Zapraszamy po odbiór nagród do sklepu Kłodzkiej Chaty przy ul. Wyszyńskiego 10 w Kłodzku od 14 października 2020 r. 

Gratulujemy wszystkim uczestnikom!

_______________________________________________________________________________

 

UWAGA! KONKURS!

Kłodzka Chata wspólnie z EFEKT SALON mają przyjemność ogłosić konkurs dla Naszych klientów.

Temat: 

Najlepszy przepis na danie z wykorzystaniem Naszych wyrobów własnych lub mięsa.

 

Przypominamy, że wyroby własne Kłodzkiej Chaty to między innymi:

  • kiełbasa podwawelska, cebulowa, biała
  • zwyczajna, mistrza, domowej roboty
  • krakowska, żywiecka, szynkowa
  • szynka, pieczeń kłodzka i wiele innych

Przepisy prosimy wstawiać w komentarzach pod artykułem. Konkurs trwa do 15 września.

Dla najbardziej oryginalnych pomysłów przewidziane są nagrody w postaci bonów na zakupy w sklepach Kłodzkiej Chaty oraz bony na stylizację paznokci w EFEKT SALON.

I miejsce – bon o wartości 250 zł oraz stylizacja paznokci,

II miejsce – bon o wartości 200 zł oraz stylizacja paznokci,

III miejsce - bon o wartości 150 zł oraz stylizacja paznokci.

 

KONKURS START!

 

Przeczytaj komentarze (6)

Komentarze (4)

Sylwia niedziela, 02.08.2020 21:23
Łódeczki z cukinii faszerowane mięsem mielonym . Skladniki: cukinia 3szt, 500g miesa mielonego z szynki, 1 cebula , 20dag pieczarek,mały przecier pomidorowy,przyprawy wg uznania. Cukinie przekrajamy na pół, łyżeczka wydrążamy środek robiąc łódeczki. Podsmażamy cebulę, do niej dodajemy pieczarki,mięso,paprykę,przyprawy. Na koniec dodajemy przecier pomidorowy.Smazymy ok 15min. Farszem wypełniamy cukinie . Wstawiamy do nagrzanego do 180stopni piekarnika na ok 45min. 15 min przed końcem mozna posypać cukinie startym serem żółtym. Smacznego.
An.Go.1952 piątek, 31.07.2020 14:03
GULASZ WIEPRZOWY - PIWNY; 1kg-karczku wieprzowego,100g słoniny,250ml piwa jasnego,kromka chleba razowego,2 duże cebule,po 3 ziarna pieprzu i jagód jałowca,papryka,tymianek,bulion mięsno warzywny,sól.Mięso pokroić w kostkę.Słoninę i stopić,dodać mięso i obsmażyć na dużym ogniu dodając posiekaną cebulę i paprykę.Wlać bulion doprawić solą,pieprz,jałowiec i tymianek zawinąć w materiał włożyć do naczynia i dusić z mięsem około45 minut.Wyjąć materiał z przyprawami,wsypać utarty chleb,wlać piwo i gotować jeszcze 15 min.Pdać z kluskami ,kaszą gryczaną.SMACZNEGO !!!
Jo piątek, 31.07.2020 00:41
Schab nadziewany kiełbasą biała surową w sosie pieczarkowym,kluski śląskie kapusta modra na ciepło.
Jo piątek, 31.07.2020 00:35
Konkurs