Komentarze (39)

Carmen piątek, 01.09.2017 10:21
Byłam wczoraj i raczej szybko nie wrócę. Lemoniada maksymalnie rozcieńczona. Pizza nijaka, bez smaku. Zazwyczaj do pizzy wystarczała mi odrobina oliwy do podkreślenia smaku, tu musiałam dodać soli i pieprzu żeby była jadalna.
. piątek, 01.09.2017 16:04
Rozwiązanie już było? :-P
ew poniedziałek, 28.08.2017 09:31
Pizza pyszna - byłam w sobotę, wróciłam w niedzielę :) Obsługa bardzo miła (co prawda jeszcze ucząca się), atmosfera przyjazna. A parking pod restauracją proszę państwa nie jest wyznacznikiem smaku ;>
xxx poniedziałek, 28.08.2017 20:45
Dam restauracji jeszcze jedna szanse, ponieważ nie było mi dane zjeść tej pizzy jaką chciałąm na włoskim cieśćie, ponieważ ciassto sie skończyło. Pizza amerykańska bardzoo przeciętna.. są lepsze miejsca np pizza w Młynie. Lokal wiekszy, ładny ogród z stawem, placem zabaw, parking. Jeżeli pizza nie bedzie naprawdę wyjątkowa to nic nie bedzie tam przyciągać a narazie jest przeciętna, przynajmniej ta którą jadłam
piątek, 25.08.2017 19:49
co za naród malkontentów?,Dajcie zyc i pracowac człowiekowi, Nikt nikogo tam siła nie ciagnie,Wolny wybór wiec po co te niemiłe komentarze,?
piątek, 25.08.2017 20:21
Bo właśnie tacy ludzie wykańczają innych , potrafią tylko krytykować nie mając pojęcia ile trzeba włożyć pracy , ile czasu , ile życia własnego poświęcić aby ktoś mógł przyjść z rodziną , znajomymi i spędzić tam czas . Tylko krytyka !!!
. czwartek, 24.08.2017 17:32
Pizza to nic nadzwyczajnego , każdy może zrobić ją w domu po swojemu i może się okazać lepszą od oryginału. Włosi stworzyli to danie , aby nie wyrzucać resztek, które pozostały. Takie MISZ - MASZ ;kładli na ciasto, aby się nie zmarnowało. Wielka rewelacja - DANIE UBOGICH.
Andrzej piątek, 25.08.2017 19:40
Oj jak Ty nic nie wiesz o ..... ! Bo z jedzeniem jest jak z seksem , widac Tobie jest wszystko jedno co dostaniesz na talerzu , walnięte od niechcenia ziemniaki , kapusta i schabowy . Żryj . A sa tacy co lubią np. odrobinę pikanterii , na eleganckim talerzu , odpowiedni wystrój , nastrój , odpowiednio dobrane przyprawy . Kwestia fantazji podania .Trzeba smakować to co podadzą ! Albo szybkie jedzonko . Gdy będzie bez smaku i monotonne to przyjdzie ochota na coś nowego . I co w tedy powiesz , że żarcie to żarcie ?
Wiesław piątek, 25.08.2017 21:29
Pitu, Pitu, sraty taty... Nawet i wykwintność potrafi zbrzydnąć... A wtedy człowiek czuje się niezaspokojony i przychodzi ochota na dewjacje... Sory, ale wolę się zeszmacić pizzą, wodką lub pierogami, niż udawać że kawior i prosecco to miód w gębie i podniecać się robakmi z morza (swoją drogą kawior, jak i robaki morskie zagościły na stole z biedy...)
Wiesław piątek, 25.08.2017 10:59
Powiedział ten, co je krewetki, kalmary i kawior popijając to kawą z luwaka...
czwartek, 24.08.2017 14:07
Po wystroju widać, że pachnie kiczem
piątek, 25.08.2017 18:15
Otwórz swoją restauracje i pokaz wszystkim , jak nie robić kiczu . Zapewne siedzisz w domu ,żresz chińskie zupki i bawisz się w krytyka .
Wiesław piątek, 25.08.2017 19:38
Albo gościu mega troll, albo konkurencję piecze dziurka xD polecam maść, na wiadomo co i czego... xD
piątek, 25.08.2017 17:34
Ktoś się napocił w tym artykule , ale czy to wszystko prawda ? Produkty włoskie ? Technolog z Włoch ? Pierwsza prostokątna ? Nie , nie pierwsza . A resztę zweryfikuje czas . Świdnica ma specyficznych klientów , ceny produktów np. sera ( około 17 zł za kg ) , czynsz , brak parkingu . To wszystko zweryfikuje czas . Ja proponuje aby każdy " krytyk " otworzył coś swojego z jedzeniem i poczekał na krytyczne opisy . Wszystkim wszystko przeszkadza . Ja życzę powodzenia !
piątek, 25.08.2017 11:09
Ale ch..jowe miejsce. Nie ma gdzie zaparkować auta. A nawet jak się cudem znajdzie coś, to i tak płatne.
piątek, 25.08.2017 11:18
Konkurencja?
piątek, 25.08.2017 13:05
tak, pojadę do konkurencji, gdzie można zaparkować
. czwartek, 24.08.2017 21:13
Moi znajomi po zjedzeniu PIZZY którą osobiście zrobiłem , mlaskali z zachwytu i pytali z której pochodzi pizzerni. Więc nie róbcie z tego dania rarytasu, bo Włosi wykorzystywali wszystkie resztki pożywienia , aby się nie zmarnowały. Taka jest historia PIZZY. Prosta jak budowa cepa. Bieda zmusiła Włochów do oszczędzania i wykorzystywania resztek aby nie wyrzucać.
Wiesław piątek, 25.08.2017 10:55
No i co z tego? Najlepsze dania powstają z biedy. Flaki, bigos, pierogi, placki ziemniaczane, mówi Ci to coś?
czwartek, 24.08.2017 20:08
Najpierw trzeba spróbować a później komentarze
Klient czwartek, 24.08.2017 19:27
Mam nadzieję, że pizza będzie tak pyszna jak ta którą kiedyś jadłem w restauracji CUDOVA w Kudowie-Zdroju, jeżeli tak, to będę stałym klientem, bo nie ma tak dobrej w okolicy ;-)
czwartek, 24.08.2017 19:05
Ale się szarpnęła ta pizzeria-3 vouchery po 20zł hihihi. I do tego zgłoszenia do 31.08. Czyli tysiąc zgłoszeń, po 3 vouchery, za które nawet pizzy się nie zje, bo pewnie powyżej 20zł. Żenada. Ta pizzeria już na początku strzeliła sobie w kolano.
XYizet czwartek, 24.08.2017 16:25
Najpierw trzeba spróbować a później komentować, może nie trzeba będzie jeździć do Wrocławia żeby spróbować dobrej pizzy, życzę powodzenia i trzymania dobrej jakości przez cały czas.
czwartek, 24.08.2017 19:01
A co tu próbować? Gównianą pizzę, którą można zjeść na każdym kroku? Ten lokal nie wyróżnia się niczym szczególnym. Ciekawe, jakie ceny będą? Pewnie z kosmosu.
AK piątek, 25.08.2017 00:48
Typowy hejter i troll internetowy. Nie był, nie jadł, a już wi, że ch..jowo.
czwartek, 24.08.2017 19:00
Ale chała.
czwartek, 24.08.2017 16:43
Właściciel chyba dobrze nie rozeznał się co do restauracji w Świdnicy ponieważ już istnieje jedna włoska pizzeria więc to nie będzie pierwsza taka restauracja w Świdnicy ....
gość czwartek, 24.08.2017 17:07
to że ta istniejąca pizzeria nosi miano włoskiej, nie oznacza, że jest włoska niestety....
piątek, 25.08.2017 18:22
Każdy lokal który podaje pizze można by nazwać włoskim . To tam gdzie podają ryż , to chińska knajpa ? A gyros z ryżem ? To jaka bedzie knajpa ?
Ktoś czwartek, 24.08.2017 16:39
Właściciel cju
czwartek, 24.08.2017 16:14
Jak widać nic specjalnego
czwartek, 24.08.2017 15:20
Właściecielowi życzę powodzenia, inteligentnej i kultularnej klienteli. Po większości wpisach, może być różnie......
Mieszanka czwartek, 24.08.2017 12:11
Oby wprowadzili cos wiecej we wloskich i amerykanskuch klimatach bo ilez mozna jesc pizzy
czwartek, 24.08.2017 14:05
Nie licz na to. Wszystko na jedno kopyto
dddd czwartek, 24.08.2017 12:43
Super!!!!!!
czwartek, 24.08.2017 14:03
Jeszcze nie byłeś, a już super gadasz. I co tam jest takiego super??
czwartek, 24.08.2017 11:26
Kolejna beznadzieja typu "Piątka"? Pewnie drogo będą mieć. Na początku się starają, a potem jak zwykle.
czwartek, 24.08.2017 11:35
Ale...znowu jakiś wiecznie niezadowolony Ja tam się cieszę
czwartek, 24.08.2017 14:06
Po prostu znowu jakiś realista. Wszystkie tego typu lokale to tandeta.