Darmowe spotkanie pod hasłem „Kanapka” w Młynie Hilberta
Przed nami pierwsze z cyklu spotkanie łączące edukację, tradycję i kulinaria. Zapraszają Młyn Hilberta, Serowarnia Lutomierz oraz dietetyk kliniczny Martyna Kałuża.
Czy chleb i ser to duet doskonały? Jakie znaczenie mają węglowodany w naszej diecie? Dlaczego warto sięgać po rzemieślnicze produkty? Na te i wiele innych pytań Karolina Osińska-Marcińczyk, Malwina Pasternak i Martyna Kałuża odpowiedzą już 24 kwietnia (czwartek) o godz. 17.00 w Młynie Hilberta w Dzierżoniowie.
„Kanapka” to coś więcej niż zwykłe spotkanie kulinarne. To podróż przez historię, tradycję i zdrowe podejście do jedzenia. Wspólnie odkryjemy, dlaczego naturalne składniki i rzemieślnicza produkcja są tak ważne dla naszego zdrowia i smaku.
To spotkanie to doskonała okazja, by w przyjaznej atmosferze dowiedzieć się więcej o zdrowym odżywianiu, tradycyjnym rzemiośle i smaku prawdziwego chleba oraz sera. Zapraszamy wszystkich miłośników dobrego jedzenia, historii i kulinariów! To będzie wydarzenie cykliczne – zawsze w ostatni czwartek miesiąca.
Miejsce i czas pierwszego spotkania:
Młyn Hilberta, ul. Batalionów Chłopskich 11, Dzierżoniów
24 kwietnia (czwartek) o godz. 17.00
Wstęp wolny!
Dodaj komentarz
Komentarze (0)