Mistrz kuchni szkolił dzierżoniowskich nauczycieli [WIDEO]

niedziela, 23.5.2021 04:00 10705 17

Sztuka kulinarna wciąż się zmienia. Pojawiają się nowe trendy i sposoby przyrządzania potraw. Za tymi zmianami muszą nadążać także nauczyciele, bo to na ich barkach spoczywa wyszkolenie przyszłych kucharzy. A jak podkreśla mistrz kuchni Zbigniew Kurleto, kucharze przyjmując młodych adeptów tej sztuki do swoich kuchni nie spodziewają się po nich całej gamy umiejętności, ale przynajmniej wiedzy i zrozumienia czego się od nich wymaga. By mogło do tego dojść w Zespole Szkół nr 2 w Dzierżoniowie przez cztery dni nauczyciele zawodu poszerzali swoje umiejętności.  

Przeczytaj komentarze (17)

Komentarze (17)

Odpowiadasz na komentarz:
czwartek, 01.01.1970 01:00
nauczyciele to przyszli pożreć za darmoche- i nie było hybrydowo!
Kucharz niedziela, 23.05.2021 10:40
Jestem ciekaw czy szkolenie odbywało się zdalnie czy hybrydowo jak nauczanie w szkołach ? A myślałem że pedagogów nie trzeba doszkalać, a co teraz nie ma praktyki zawodu w lokalach gastronomicznych tam się nabiera praktyki zawodu
niedziela, 23.05.2021 12:05
nauczyciele to przyszli pożreć za darmoche- i nie było hybrydowo!
Niedarmozjad poniedziałek, 24.05.2021 01:06
Widzisz nie kazdy idzie na szkolenie zeby sie nażreć za darmo wieśniaku. Widac ze cie matka uczyla zeby zadnej okzji darmowego ,,żarcia” nie przepuścic.
środa, 26.05.2021 23:46
Gienka torby zapakowałaś? Jędrka za michę wodzą i kręcą
wtorek, 25.05.2021 14:55
TEN RZEKOMO 'NIEDARMOZJAD' ŚMIERDZI CIAŁEM PEDAGOGICZNYM I NAPEWNO CZEKA NA ŻARCIĄTKO! A CO NA STUDNIÓWKACH - NIE MA ŻARCIA ZA DARMO I JESZCZE PREZENCIKI !!!!
Kasia niedziela, 23.05.2021 20:43
Ale zazdrość,typowe dla zaścianka.Ludzie trzeba iść z postępem.
Troskliwa poniedziałek, 24.05.2021 22:54
Bądź postępowa, ogarnij, że masz spacje
Babcia Jadzia niedziela, 23.05.2021 14:14
Wygląda to beznadziejnie. A te porcje to chyba dla dzieci.
niedziela, 23.05.2021 15:56
Bo to nie są porcje tylko "momenty". To teraz w modzie. Zapłacić jak za dwa obiady a dostać jakieś dwa fikuśnie ułożone ochłapy na jeden kęs.
poniedziałek, 24.05.2021 20:22
Momenty to są w filmach przyrodniczych.
Troskliwa niedziela, 23.05.2021 17:36
Fakt. Zdobienia jak na weselu w remizie
niedziela, 23.05.2021 20:07
Potrawy nie wyglądają apetycznie... niestety
niedziela, 23.05.2021 22:58
D. py to nie urywa. Mistrzu.
niedziela, 23.05.2021 20:36
wizualnie bardzo slabiutko oj bardzo
Adablo1 niedziela, 23.05.2021 15:35
Jakieś sine te potrawy mało apetyczne
niedziela, 23.05.2021 16:00
W d**ę sobie wsadźcie takie szkolenie. Już lepiej niech nauczyciele uczą gotować po staremu, ale uczciwie tak żeby się najeść. To na zdjęciach to nie jest gotowanie. To jest patokuchnia i pseudogotowanie na pokaz a nie do jedzenia. Tu jest Polska a nie Francja. Uczcie ludzi tak gotować, żeby się człowiek najadł,a nie popatrzył powąchał, zapłacił za powietrze i poszedł głodny do domu.
niedziela, 23.05.2021 17:56
NO ALE COŚ SIĘ ROBI- NIEPRAWDAŻ? KTOŚ WZIĄŁ PIENIĄDZE ZA SZKOLENIE---I JEST O,K.